Dit zijn de 5 populairste kleuren in 2018 :)

//Dit zijn de 5 populairste kleuren in 2018 :)

Wil jij het liefst ook alle kleuren van de regenboog in je kast hebben, omdat je niet kan kiezen welke kleur je het mooiste vindt? Zoals kledingtrends zullen komen en gaan, bestaan er ook kleurentrends. Ben je benieuwd naar wat er in 2018 helemaal hot is? In dit artikel zullen we de 5 populairste kleuren van dit jaar presenteren.

1. Color me red.


Wil je graag de lady in red zijn? Dan is er goed nieuws: rood is een populaire kleur en kan zowel in de winter als de zomer. In de zomer zien we meer felrode kleuren terug. Dit staat lekker zonnig en kleurt mooi bij een gebruinde huid. Rood is een veelzijdige kleur en kan zowel sensualiteit (felrood) betekenen als elegantie (donker bordeauxrood).

 

 

 

 

2. Purple rain.


Violet-paars is uitgeroepen tot kleur van het jaar 2018 door Pantone, een bedrijf dat kleurcoderingen publiceert. Officieel heet de kleur van het jaar 18-3838 Ultra Violet. De paarse kleur heeft blauwtinten en heeft een mystiek karakter. Popiconen als Prince en David Bowie gebruikten al de kleur paars om hun artistieke expressie te tonen.

 

3. Yellow Fever.


Deze zomer zul je veel geel terug zien. Dit kan natuurlijk neon geel zijn, maar ook minder fel geel (wat meer naar oranje neigt) is lekker zomers. Geel staat voor vrolijkheid, positiviteit en humor en is dus een krachtige kleur om een positieve boodschap mee uit te stralen.

 

 

 

4. Green jungle.


De urban jungle trend zal je vast niet ontgaan zijn: het is helemaal hip om je huis zoveel mogelijk vol te zetten met groene plantjes van allerlei soorten en maten! Groen is daarom ook een populaire kleur. Groen representeert de natuur, energie, groei, duurzaamheid. De kleur hoef je dus niet enkel te beperken tot je interieur, want met een groene kleur maak je een trendy en frisse indruk.

 

5. Powdery pink.


De eerste 4 genoemde kleuren kunnen nogal gedurfd zijn. Wil je liever wat minder opvallen, kies dan voor een poederroze kleur. Niet dat zoetige babyroze, maar juist wat donkerde roze met taupe-tinten. Roze staat voor romantiek en vrouwelijkheid. Deze kleur staat heel zacht, subtiel en chique tegelijk!

Weetjes, acties en voordeeltjes!

Schrijf je in voor de Fringed nieuwsbrief!
(29x gelezen)
By | 2018-06-14T21:33:11+00:00 June 14th, 2018|Trends|0 Comments

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.